Familielandbruget MIDT-Jylland

Seniorklubben i Skive

Familielandbrugets seniorklub i Skive

Seniorklubben blev oprettet 22. november 2007 og har ca 100 medlemmer. Vi arrangerer fælles ture, rejser og afholder møder mv. Desuden har vi  fast ugentlig bowling hver tirsdag formiddag fra 10 til 11..

Seniorklubben henvender sig primært til tidligere og nuværende medlemmer og ansatte hos Familielandbruget i Skive, Salling og Fjends
Prisen for at blive medlem er 100 kr årligt.

Seniorklubben har kontoradresse i Ågade 8A, 7800 Skive.

Bent Søgård (formand)

20238252

Ellen Marie Sørensen

40222609

Programoversigt vinterhalvår 2019-20   -   Familielandbrugets Seniorklub Skive

Kære medlemmer

Hermed oversigt over programmet for vinterhalvår 2019-20. Vi håber i tager godt imod det. Vi arbejder allerede nu med programmet for næste sommer, så i må gerne komme med forslag til rejser, ture og arrangementer.

Lørdag 2. november kl. 10.00 Besøg hos N.C. Nielsen Balling. Rundvisning 1 time, kaffe og film. Kør selv, gratis. Tilmelding senest 1 uge før.

Søndag 3. november sæsonafslutningstur med Hanstholm rejser til Timmendorfer Strand Tyskland . 4 dage pris 3.398 Se www.hanstholmrejser.dk. Tilmelding senest 1 oktober til Bent. Reserveret 15 pladser, først til mølle.

Torsdag 28. november kl. 18.00 Julefrokost Aktivitetscentret – Mad fra Støvlen, 2-3 genstande, underholdning Jens Jakobsen, pris 275, tilmelding senest 1 uge før.

Bowling: Hver onsdag kl. 9.00 hos Bowl`n`Fun. Pris 40 kr. incl. sko og kaffe. Første gang efter jul onsdag 8. januar. Ingen tilmelding. 15. januar afsluttes med 1 rundstykke til kaffen og præmier til de 2 bedste, tilmelding onsdagen før.

Foredrag torsdag 4. februar kl. 14.00 hos Bowl`n Fun Skive med Kurt Lomborg fra Kjeldbjerg der fortæller om sit Himalayan Project. Han har hvert år i de sidste 20 år rejst ud til Nepal, og hjulpet med at bygge skoler mm. Han er en god fortæller. Alle er velkomne, så tag gerne naboen med. Pris 100 kr. tilmelding senest 1 uge før

Generalforsamling onsdag 18. marts kl. 18.00 Aktivitetscentret indkaldelse efter jul

Åbningsrejse med Hanstholm rejser 27. marts 3 dage. Pris 2.598. Se www.hanstholmrejser.dk. Tilmelding snarest til Bent. 15 rejser reserveret, først til mølle.

Seniorklubben giver et tilskud på 50% af tillæg eneværelse dog højst 500 kr. når rejsen er betalt.

Tilmelding rejser: I melder jer til hos os og vi melder videre til rejseselskab som opkræver betaling og udsteder rejsebevis.