Familielandbruget MIDT-Jylland

Seniorklubben i Skive

Familielandbrugets seniorklub i Skive

Seniorklubben blev oprettet 22. november 2007 og har ca 100 medlemmer. Vi arrangerer fælles ture, rejser og afholder møder mv. Desuden har vi  fast ugentlig bowling hver tirsdag formiddag fra 10 til 11..

Seniorklubben henvender sig primært til tidligere og nuværende medlemmer og ansatte hos Familielandbruget i Skive, Salling og Fjends
Prisen for at blive medlem er 100 kr årligt.

Seniorklubben har kontoradresse i Ågade 8A, 7800 Skive.

Bent Søgård (formand)

20238252

Ellen Marie Sørensen

40222609

Familielandbrugets Seniorklub Skive   -    Program 2019

Torsdag 16. maj kl. 13.30 kør selv tur til Miljøcenter Lundgård Lundgårdsvej 10 Stoholm.

Hededanmarks nye miljøcenter i det tidligere teglværk besøges og der er rundvisning. De giver kaffen og vi medtager brød. Det må være spændende at se og høre hvordan vores affald bliver behandlet. Turen er gratis, tilmelding senest en uge før.

Mandag 24. juni kl. 8.00 fra Søndercentret heldagstur til Brande med bus.

Bemærk datoen er ændret i forhold til programmet sendt ud i januar. Vi starter med kaffe og rundstykker.Derefter besøges Danmarks største økologiske frilandsgartneri Månsson a/s rundvisning 10-12 herefter frokostbuffet på gartneriet 12-13. Der gøres stop ved Uhre Kirke en arkitektonisk perle bygget i 1920. Der bliver mulighed for at spadsere hen til Den gamle Købmandsgård i Uhre, hvor kaffen venter og der fortælles om stedet inden vi går rundt og kigger. Vi er hjemme inden aften. Pris 450 kr. Gerne betaling ved tilmelding ellers i bussen. Tilmelding senest 14. juni.

4-dages turen til Norge 19.-20. august

Der er 21 tilmeldte og vi har reserveret 4 pladser mere så tag en rask beslutning og tag med.

Cirkusrevyen 2019 Aalborg torsdag 5. september.

Vi har ikke fået lov til at reservere pladserne længere, så hvis i vil med så henvend jer direkte til Hanstholm rejser.

Tilmeldinger gerne som sædvanlig til Lis eller Bent. Ved betaling ved tilmelding bankoverførsel: 8500 0004804643 mobilepay: 12537.