Familielandbruget MIDT-Jylland

Seniorklubben i Skive

Familielandbrugets seniorklub i Skive

Seniorklubben blev oprettet 22. november 2007 og har ca 100 medlemmer. Vi arrangerer fælles ture, rejser og afholder møder mv. Desuden har vi  fast ugentlig bowling hver tirsdag formiddag fra 10 til 11..

Seniorklubben henvender sig primært til tidligere og nuværende medlemmer og ansatte hos Familielandbruget i Skive, Salling og Fjends
Prisen for at blive medlem er 100 kr årligt.

Seniorklubben har kontoradresse i Ågade 8A, 7800 Skive.

Bestyrelsen

Bent Søgård (formand)

20238252

Ellen Marie Sørensen

40222609

Kontingentopkrævning – Nyhedsbrev april 2021

Kære medlemmer af Seniorklubben

VI ER HER STADIGVÆK

Nu lysner det endelig med hensyn til at vi kan mødes igen. De fleste af os er i gang med vaccination eller er færdigvaccineret. Vi planlægger at starte op med bowling så snart det er muligt og vi inviterer til ture i første omgang indenlands.

Vi håber på stor opbakning til kontingentindbetaling som er uændret 100 kr. pr medlem. Det kan ske ved overførsel til konto 8500-0004804643 eller Mobil-Pay 12537. Betalingsfrist 14. maj. Der har ikke været så meget aktivitet det seneste år, så der vil blive givet rabatter på turene og til den forventede julefrokost i november. Vi får tilskud pr. medlem så vi opkræver fuldt medlemskontingent.

Generalforsamlingen er grundet Corona udsat til marts næste år og bestyrelse og revision fortsætter uændret. Regnskab 2020 vedlægges.

Vi sender nyhedsbreve ud i takt med at det bliver muligt at gennemføre arrangementerne. -

Foreløbigt program:

Bowling starter igen så snart det er muligt tidspunkt forventet onsdage kl. 10.00. Pause juli måned. Onsdag11. august er der efterfølgende buffet kl. 11.30

2-dages tur Haderslev og Årø 16. – 17. juni

1-dags tur Mols Bjerge 30, august

27. okt. kl. 14.00. Kør-selv-tur Thorsens Chipskartofler A/S – V. Sneptrupvej 3 7451 Sunds

4. - 7. nov. Sæsonafslutningsrejse Hanstholm Rejser pris 3.298

Julefrokost Aktivitetscentret dato følger