Familielandbruget MIDT-Jylland

Foreningens formål

Vælg familielandbruget

Familielandbruget MIDT-Jylland vil gennem samarbejde, mangfoldighed, social adfærd og arrangementer, skabe en forening med synlighed i landdistrikterne og vækst i medlemskredsen.

Foreningens formål er at sikre såvel medlemmer som andre beboere på landet de bedste muligheder for et godt liv, samt støtte medlemmerne i faglige, erhvervspolitiske, sociale og kulturelle opgaver. Hos os er der plads til både heltidslandmanden, deltidslandmanden og fritidslandmanden.

Her er der 10 gode grunde ud af mange flere til at vælge familielandbruget:

• Deltids- og heltidslandbrug skal også fremover samles, ses og høres!

• Selvejet og mangfoldigheden skal bevares, og landbruget må ikke udvikle sig til ensidigt industrilandbrug.

• Deltidslandbruget har stigende værdi

• Der skal være tilpasset rådgivning

• Der skal være gode finansieringsmuligheder for deltidslandbrug, mindre og mellemstore produktionslandbrug

• Familielandbruget kæmper for bevarelse af andelsprincipperne, solidaritet og sammenhold