Familielandbruget Midt-Jylland

Medlemsfordele

Telefonrådgivning om havebrugsspørgsmål

Medlemmer af Landbrug og Fødevarer kan få gratis telefonrådgivning af en række rådgivere tilknyttet organisationen, om alle former for haveproblemer og spørgsmål. Ønskes hjælp derudover, for eksempel i form af konsultation og besøg, sker dette på betalingsbasis.

Hør nærmere hos vedkommende rådgiver:

Lone Thastum Skjødt (8850 Bjerringbro)
Træffes torsdage kl. 9.00 - 12.00
Telefon 61606680

Villy og Margit Mougaard fra Blomstergården (8830 Tjele)
Træffes hver onsdag mellem kl. 9.00 - 11.00
Telefon 86651288

Landskabsarkitekt John Norrie (3050 Humlebæk)
Træffes tirsdag mellem 16.00 - 17.00
Telefon 55775476 / 40882036

Jann Poulsen (5700 Svendborg)
Træffes mandag mellem 13.00 - 15.00
Telefon 62215519

Medlemsfordele

Fællesskaber styrker dit liv på landet 

En forening hvor man kan mødes fagligt og socialt. Som landmand og beboer på landet kan du i Familielandbruget finde kolleger, som er i samme båd som dig. Kolleger til at knytte både faglige og sociale bånd med, herunder også faglige ERFA-grupper. 

Og så er der alt det ekstra: 

Ugentligt fagblad - LandbrugsAvisen med landbrugsfaglig og politisk orientering, hvor du kan følge debatten i medlemskredsen og selv give din mening til kende. 

Via dit medlemsskab er du medejer af rådgivningsselskabet LMO og har mulighed for indflydelse på rådgivningstilbuddene. 

Forsikringstilbud, du kan som medlem af Familielandbruget opnå kontante fordele, hvis du tegner bil og privatforsikring i Tryg.  

Du og din ægtefælle har også mulighed for at tegne en særdeles favorabel gruppelivsforsikring med dækning også ved kritisk sygdom.
Du kan her læse en ny pjece om Gruppelivsordningen: Informationsfolder_webversion_opslag.pdf 

Der er også mulighed for Landmandspension og Sundhedsforsikring 

Kontante medlemsfordele giver dig med medlemsskabet af Familielandbruget, direkte medlemsrabatter. Se mere HER. Brug dit medlemskort aktivt og spar penge. 

Landkøbsportalen giver dig, som medlem af Familielandbruget, adgang til, på favorable vilkår, at benytte den fælles portal på voresmad.dk , her kan du sælge dine varer direkte til forbrugerne via internettet. 

Som aktivt medlem kan du få et gratis log-in til Landmand.dk og Landbrugsinfo.dk, hvor der er et væld af nyttige oplysninger fra Videnscentret til rådighed, Du kan b.a. søge diverse dyrkningsvejledninger, data om planteværn og du kan bruge et program (Fodercheck) til at lave og beregne din egen gratis foderplan til kødkvæg og meget meget mere. (Adgang koster 2000 kr. for ikke medlemmer!) 

Du har også mulighed for gratis telefonrådgivning om alle former for haveproblemer og spørgsmål. Læs mere her. 

Familielandbruget MIDT-Jylland har indgået en særskilt aftale med OK, kontakt foreningens sekretær for at høre mere.

 

 

Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du måske ikke anvende alle sidens funktioner.