Familielandbruget MIDT-Jylland

Begivenhedskalender

Temaaften om natur
Tirsdag, 10. September 2019, 19:00 - 21:30
Hits : 207

Temaaften om natur

Sådan kan du forbedre livsvilkårene for de vilde arter på din ejendom

Tirsdag den 10. september klokken 19 – 21.30

hos lodsejer Peder Størup: Skellerupvej 57, 8600 Silkeborg

Tilmelding til Lise Jensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 3050 0636 senest d. 02.09.19

Pris medlemmer gratis ellers er det 50 kr./deltager.

  1. Velkommen og kort fortælling om de naturtiltag Peder Størup har gjort på sine og nogle af sin fars arealer (fader er tidligere konventionel svineproducent).

Et af hans budskab er, at hvis man mener det med natur, skal man vær e klar på, at det er permanente tiltag (med nuancer).

Peder Størup vil fortælle, hvordan det begyndte og hvordan han er kommet videre i løbet af årene og ikke mindst hvordan hans naturarealer spiller sammen med ønsket om arters bevarelse og myndighedernes forskellige krav.

Vi skal på gåtur ud i denne perle af artsrigdom – se på vegetation, udvikling i vegetation over tid, se på insekter og kryb og høre om de fordele og effekter han ser ved helårsgræsning – og, ikke mindst, hører, hvad Peder Størup har på hjerte omkring sit projekt.

  1. Opsamling – og spørgsmål – og kaffe og kage (medbragt) – og farvel
Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du måske ikke anvende alle sidens funktioner.