Familielandbruget MIDT-Jylland

Begivenhedskalender

Tag med til Bornholm
Fra Tirsdag, 28. August 2018
Til Mandag, 3. September 2018
Hits : 199
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tag med til solskinsøen Bornholm

Fra den 28. august til og med den 3. september

  • Rundtur på hele Bornholm
  • Bo på smukke Nordbornholm
  • Se glaspusteri med dansk kunsthåndværk
  • Oplev Moseløkke Stenbrud
  • Besøg på Hammershus
  • Tur til Danmarks største rundkirke
  • Se de fine hvide strande på Sydbornholm
  • Mulighed for tur til Christiansø

PROGRAM: Udrejse: Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland og over Fyn, hvorfra vi kører over Storebæltsbroen til Sjælland. Efter et par timers kørsel på Sjælland kører vi over Øresundsbroen. Vi kører direkte ned til Ystad. Her venter der os en times sejlads, før vi kan køre i land på Bornholm.

Bornholms nordspids og vestkyst: Efter morgenmaden skal vi bl.a. se Bornholms nordspids, hvor vi skal rundt i Hammerområdet. Vi gør ophold ved ruinen Hammershus, som er Danmarks største middelalderborg. Derefter kører vi langs vestkysten til Vang, Teglkås, og Helligpeder til Hasle - hvorfra vi fortsætter ned til Rønne, for til sidst at køre over øen til Klemensker og videre tilbage til Allinge og Sandvig.

Bornholms østkyst: Vi kører ned langs østkysten til Tejn, Helligdomsklipperne og Gudhjem. Vi skal selvfølgelig smage de berømte røgede sild. Vi fortsætter videre til Østerlars, hvor vi skal se øens største rundkirke. Derefter går turen gennem det smukke landskab tilbage nordpå til hotellet. Vi får mulighed for at besøge Moseløkke Stenbrud (pris ca. 70,- kr.)

Det sydlige Bornholm: Denne dag kører vi bl.a. til Danmarks østligste by, Svaneke. Her får vi tid at se os omkring, før vi fortsætter ned gennem Neksø og videre til øens sydligste spids, Dueodde, hvor vi skal nyde de flotte hvide sandstrande. Vi kører op gennem Almindingen til Ekkodalen, hvor vi gør et ophold. Christiansø: For de der har lyst, vil der være mulighed for en sejltur til Christiansø, hvis vejret tillader det (pris ca. 250,- kr.).

https://hanstholm-rejser.dk/rejsemaal/bornholm/226

Prisen inkluderer: pr. person 4898,00

5 x overnatning, 5 x morgenbuffet, 5 x aftensmad og Alle nævnte udflugter ekskl. Entreer.

Tilmelding senest 1. juni, helst før til Bent Søgaard 97534252 eller Lis Nielsen 97547161